Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Mexico - garanterte avganger

Mexico - garanterte avganger 16800 NOK

Denne turen gjøres på faste avreisedatoer for individuelle turister.
Midt i den pulserende livsverdenen i den tropiske jungelen vil du møte utrolige konstruksjoner skapt av kontroversjelle folkeslag - drømmende stjerneteller, men også grusomme krigere som ofrer mennesker til blodtørstige guder. De var også flinke byggmestere som kunne kaste et glimt fra toppen av pyramidene, ikke bare til stjernene, men også over de grønne vidder i den endeløse jungelen som klemte med sine fuktige armer deres liv og bygninger. Til tross for jungelens kraft, har de slått den - gå og sjekk selv! Til magien i denne nesten arkeologiske ekspedisjonen har vi lagt til den sjarmerende atmosfæren i flere kolonibyer, en klype karibisk kyst og den uforglemmelige byen, en av de største megalopoliser i verden - Mexico by!

Høydepunkter:
♦ Mexico by og dens omgivelser
Arkeologiske steder i Mexico - Teotihuacan, Palenque, Cholula-pyramiden
Yucatan-halvøya med noen av de mest betydningsfulle maya-bystatene - Uxmal og Chichen Itza
De gamle kolonibyene Campeche, Merida og San Cristobal
Aqua Azul - sannsynligvis de vakreste fossefallene i Mexico


Reiseplan:   

Dag 1. Mexico by - Puebla - Oaxaca
Reiseleder henter deg. Transfer til kolonibyen Puebla, som har mer enn 70 kirker og 1000 kolonibygg i det historiske sentrum. Underveis besøker vi pyramiden Cholula, som er dekket med jord og ser ut som en høyde med en kirke på toppen. I Puebla vil vi besøke Zocalco, den monumentale katedralen og Rosary Chapel. Fortsett til Oaxaca, en annen kolonial juvel i Mexico. Sen ettermiddag ankomst til Oaxaca. Overnatting i Oaxaca.

Dag 2. Oaxaca
Besøk til Oaxaca og omegn. En kort kjøretur til Monte Albán bygget på en flat bakketopp med utsikt over Oaxaca-dalen var i 2000 år sentrum av zapotekiske og mixtekiske kulturen. På ettermiddagen besøk Oaxaca inkludert barokkirken Santo Domingo og klosteret med regionmuseet. Overnatting i Oaxaca.

Dag 3. Oaxaca - Tule - Mitla - Tehuantepec
Besøk Mitla, "De dødes by", arkitekturen er ikke monumental, men utsøkt, steinmosaikkene er unike i verden; underveis vil du også se det gamle Tule-treet, omtrent 2000 år gammelt, og et av de største som finnes overalt på jorden. Kjør deretter over Sierra Madre-fjellene til Tehuantepec. Natt i Tehuantepec.

Dag 4. Tehuantepec - Cañon del Sumidero - San Cristobal
Transfer gjennom det subtropiske landskapet fra Isthmus of Mexico til Chiapas høyland. Ved middagstid ankommer Cahuare ved den mektige Grijalva-elven. Med båt vil vi besøke den imponerende Sumidero-kløften med sine over 1000 meter høye vegger og 30 kilometer lengder. Ettermiddags kjøretur til San Cristóbal de las Casas. Overnatting i San Cristobal de las Casas.

Dag 5. San Cristobal de las Casas
Besøk til San Cristóbal de las Casas; kolonial og vakker by med trange gater, spanske boliger, skyggefulle torg. Besøk det indiske markedet, Santo Domingo-tempelet og ravmuseet. Ettermiddagsbesøk i Tzotzil-byene San Juan Chamula og Zinacantán. Fritid på kvelden å nyte byen. Overnatting i San Cristobal de las Casas.

Dag 6. San Cristobal de las Casas - Agua Azul - Palenque
Kjørsel til Chiapas lavland, til Palenque. Underveis besøk av Mexicos vakreste fossefall Agua Azul og de imponerende fallene Misol-Ha. Fortsett til Palenque. Overnatting i Palenque.

Dag 7. Palenque - Campeche
Besøk i den magiske arkeologiske sonen i Palenque bygget midt i frodig tropisk skog. Beundre det berømte inskripsjonstemplet med graven til hersker Pakal. Utforsk det unike palasset med det karakteristiske observatorietårnet og korsets tempel med spektakulær utsikt over Palenque. Ettermiddagstransfer til havnebyen Campeche på Golf of Mexico. Overnatting i Campeche.

Dag 8. Campeche - Uxmal - Merida
Bytur Campeche inkludert dens typiske Baluartes (= festninger). Fortsett til Uxmal, en gang viktig handelsplass for mayaer. Besøk Pyramid of the Magician, Nunnery, Governors Palace. Ettermiddagstransfer til Merida, delstatshovedstaden i Yucatan. Nyt den livlige kolonibyen på en spasertur rundt Zocalo. Overnatting i Merida.

Dag 9. Merida - Chichen Itza - Cancun
Avgang fra Mérida til Chichen Itzá. Besøk på den største og mest besøkte stedet/gamlebyen Chichen Itza med sin berømte Kukulkan-pyramide, Temple of the Warriors, Ball Court og Observatory. Fortsett til Cancun. Slutt på tjenestene.

 


Prisen inkluderer:
8 overnattinger på gode midtklassehoteller i standarte rom med bad
Daglig amerikansk frokost
Engelsktalende guide
Transport med bil eller varebil med klimaanlegg
Inngangsavgift i henhold til reiseruten

Ikke inkludert:
Personlige utgifter
alle drikker
alle måltider ikke nevnt
Tips for reiseleder og sjåfør
Tips for hotellpersonale

Tilleggstjenester:
Praktisk informasjon: Du blir sammen med andre mennesker fra forskjellige nasjonaliteter. Ekstra overnatting i Mexico by og Cancun kan legges til.


Bilder


Mexico - garanterte avganger (Vurdert 4.87 / 5 Basert på 5 Anmeldelser.)
Pris
16800 NOK
Enkeltromtillegg
3400 NOK
Status
Åpent for boking
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
21150 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2900 NOK
Status
Garantert avgang

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

No special experience is needed; everyone who is in condition to cope with long Saturday walks in the forest can also cope with these tours. As a rule, the trips are short and at a low altitude. Often, it is your choice to join or skip a day-tour. The routes follow a hilly terrain without steep ascents and descents. Normally we walk 3/5h a day.

Gruppestørrelse
min. 2 persons
Reservation System Code
Mexico_FIT
I Hjertet av Amalfikysten 6850 NOK, 8 Dager

I Hjertet av Amalfikysten

Amalfikysten i Italia er helt sikkert en av Europas mest pittoreske og dramatiske...
BALKAN-den store reisen! Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Kroatia, Montenegro, Kosovo, Albania, Makedonia 11250 NOK, 14 Dager

BALKAN-den store reisen! Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Kroatia, Montenegro, Kosovo, Albania, Makedonia

DOWNLOAD TRIP DOSSIER Engang for lenge siden kaldte man Balkanhalvøyen for ”Europas urolige...
8 dagers tur til Iran 5400 NOK, 8 Dager

8 dagers tur til Iran

Oppdag den klassiske Persia og moderne Iran - en reise utover det vanlige med garantert avgang...
Se alt» Nyheter

13.03.2017 17:02

10 Fakta om Nord-Korea

 1. Nord-Koreas kalender er basert på fødselsdagen til landets «evige president» Kim Il-Sung: 15 April 1912 2. Det er nesten ikke noen fungerende trafikklys. Selv om det er noen stoppelyser, er mange av dem i ustand og har blitt erstattet av politibetjenter som styrer trafikken. 3. Verdens største arena for friidrett og fotball målt etter sittende tilskuertall ligger i...


23.04.2014 14:25

Sofia - byen som ikke likner andre europeiske hovedstad

I en ny artikel i Politiken oppfordres det til å ha helg i storbyen Sofia - Bulgaria's sjarmerende hovedstad. En del av Penguin Travels reiser i Bulgaria starter og slutter i Sofia. Blant annet arrangerer vi vandreferier og sykkelferier omkring Vitosha berget, som ligger ved Sofia. Vandre- og sykkelferier arrangeres for en helg eller lengere. Les artiklen i Politiken her! Se mere om reisene...


02.04.2014 13:10

Destinasjon Bulgaria

Ifølge roughguides.com Bulgaria er nr. 8 på en liste med 10 super spennende destinasjoner i 2014 . Fantastiskе strender, nydelig vær , lave priser, historiske byer og vennlige mennesker - Bulgaria er et spennende reisemål ! Et billigere alternativ til Kroatia med langt fеrre turister . Svartehavskysten tiltrekker de fleste besøkeре , men også ski , vandreturer ogsykling blir mer populære -...


12.03.2014 10:56

Iran

Ifølge The Guardian er Iran nr. 11 på listen over de beste reisemålene i 2014. Det er nu man skal gripe sjansen for å besøke dette hjemmelighetsfulle landet som emmer av mystik og spennende kultur. Iran har riktig meget å by på og derfor tilbyr Penguin tre unikke reiser til dette fasjinerende reisemålet i år 2014: Rundreise Klassisk Persia, 8 dager Gruppe rundreise i Iran, 11 dager Bestigning...