Rejs trygt og sikkert!

Tradisjonelle og moderne Japan på 9 dager

Tradisjonelle og moderne Japan på 9 dager

Reiseplan

Dag 1. TOKYO (ankomst)

Ankomst til Narita (Narita International Airport) eller Haneda (Tokyo International Airport). Du blir møtt av vår partnerrepresentant og hjulpet til å gå ombord på en flybuss eller tog. Transfer til en stasjon i nærheten av hotellet ditt (Reisetid 60-85min.)

Dag 2. TOKYO BYTUR

Tokyo Half Day Tour (med passasjervogn/buss). Du vil se Meiji-helligdommen, dedikert til de deifiserte åndene til keiser Meiji og hans hustru, keiserinne Shoken. Keiser Meiji var den første keiseren i det moderne Japan, i løpet av Meiji-perioden moderniserte Japan seg og vestliggjorde seg for så å bli til en av verdens stormakter på i sin tid. Tokyo Tower med sin oransje belysning, et lys til byen. Imperial Palace East Garden - en romslig, viltvoksende hage i sentrum av Tokyo og den eneste delen av det indre palassområdet som er åpent for publikum. Asakusa, det tradisjonelle sentrum av Tokyo og hjem til mange internasjonalt kjente sightseeingsteder. Turen slutter til ved Tokyo Stasjon. Tilbake til hotellet på egen hånd.

Dag 3. TOKYO - Mt.FUJI & HAKONE - TOKYO

Mt.Fuji & Hakone Tour (med delt vogn). Sett av fra Mt.Fuji 5. stasjon. Vi vil se Owakudani Boiling Valley - en vulkansk dal med aktive svovelventiler og varme kilder, kjent for sin naturskjønne utsikt, vulkansk aktivitet og kuro-tamago ("svart egg") - en lokal spesialitet av egg som er hardkokt i varme kilder .

Hakone Ropeway er antenneheisen som forbinder Sōunzan og Tōgendai via Ōwakudani, alle innenfor Hakone. Det ble funitel i 2002 og var nå det andre i sitt slag i landet. Det utgjør en del av sightseeingsruten mellom Odawara og Ashi-sjøen. Nyt en båttur på Ashi-sjøen. Lunsj er inkludert.

 Dag 4. TOKYO - HIROSHIMA

Ved ankomst kan du dra på egen hånd til overnattingsstedet. Hovedkofferten din vil bli sendt direkte fra Tokyo til Kyoto. Vennligst la kofferten ligge ved portier / bjellebord innen klokka 07:30. (Du reiser med bare en nattveske om nettene i Hiroshima). Gå på egen hånd til Shinagawa / Tokyo stasjon. Reise/transfer  til Hiroshima fra Shinagawa / Tokyo med skytoget * uten stasjonstransporttjenester. Resten av dagen vil være fri for aktiviteter.

Dag 5. HIROSHIMA

Hiroshima & Miyajima 1 dagers tur (med passasjervogn/buss) * Flerspråklig lydguide tilgjengelig. Du vil se Itsukushima-helligdommen ved Miyajima, som  er en av Japans mest populære attraksjoner, best kjent for sin dramatiske port, eller torii i utkanten av helligdommen, de hellige toppene på Mount Misen, omfattende skoger og sin estetiske havutsikt. Du vil også besøke Peace Memorial Park - en minnepark i Hiroshima sentrum, dedikert til arven etter Hiroshima som var den første byen i verden som led et atomangrep og til minne om bombens direkte og indirekte ofre. Turen avsluttes på Hiroshima stasjon. Tilbake til hotellet på egen hånd for overnatting.

Dag 6. HIROSHIMA - KYOTO - NARA - KYOTO

Dra på egen hånd til Hiroshima stasjon. Reise/transfer til Kyoto med Bullet-toget. (Reisetid 100min.) Ved ankomst til Kyoto stasjon vil engelsktalende assistent vente på Kyoto Sta-plattformen. og vil eskortere deg til innsjekking. Nara ettermiddagstur kl 13:15. Vi vil se Todaiji-tempelet med den store Buddha. Tōdai-ji Temple er et buddhistisk tempelkompleks som en gang var et av de mektigste syv store templene, som ligger i byen Nara, opprinnelig grunnlagt i 738 e.Kr. The Great Buddha Hall har verdens største bronsestatue av Buddha Vairocana, kjent på japansk som Daibutsu. Rett etter templet finner du deg selv i den vakre Nara Deer Park, med hundrevis av Sika hjort som vandrer rundt og prøver å spise hjortekjeks. Du vil også se det imponerende Kofukuji-tempelet, familietempelet til Fujiwara, den mektigste aristokratiske klanen i store deler av Nara og Heian. Turen avsluttes på Kyoto stasjon rundt 17: 30-18: 00.

Dag 7. KYOTO BYTUR

Kyoto Full Day Tour (med passasjervogn/buss) * Flerspråklig lydguide tilgjengelig. Settes sammen på Kyoto stasjon, foran TULLY'S COFFEE på Kyoto Avanti klokka 20.20. Hva ser du i dag: Kiyomizu-tempelet, med over 1200 års historie og et av de viktige verdensarvstedene i Kyoto; Kiyomizudera (bokstavelig talt "Pure Water Temple") - et av de mest berømte templene i Japan, grunnlagt i 780 på stedet for Otowa Falls i de skogkledde åsene øst for Kyoto; Sanju-san-gen-do Temple - et buddhisttempel for Tendai-sekten, kjent for sine 1001 statuer av Kannon, barmhjertighetens gudinne. Fushimi Inari Taisha-helligdommen, kjent for sine tusenvis av vermilion torii-porter, som spenner over et nettverk av stier bak hovedbygningene. Arashiyama, Bamboo Forest; Tenryu-ji-tempelet - det viktigste tempelet i Kyotos Arashiyama-distrikt. Det ble rangert først blant byens fem store Zen-templer; Kinkakuji Temple, The Golden Temple - de to øverste etasjene er fullstendig dekket med bladgull. Turen avsluttes på Kyoto stasjon rundt 17: 30-18: 00.

Dag 8. KYOTO - OSAKA

Din viktigste koffert blir sendt fra hotelet i Kyoto til hotellet i Osaka. Vennligst la bagasjen ligge i resepsjonen / klokken på klokka 07:30, bagasjen vil bli levert samme dag. Dra på egen hånd til Kyoto stasjon og transfer til Osaka stasjon med lokaltog. Ved ankomst kan du gå på egen hånd til eiendommen.

Dag 9. OSAKA (avgang)

Kom på egen hånd til bussholdeplassen i Kansai. Transport til Kansai International Airport med limousinebuss på flyplassen.

Bagasjetransport: Tokyo-Kyoto (ét stk. bagasje per person)

 


Prisen inkluderer:
8 overnattinger i 2 **
bagasjetransfer (1 stk. pp Tokyo - Kyoto og Kyoto - Osaka)
Måltider: Lunsj på dag 3 og dag 7
Engelsktalende guide for alle turer
nevnt i reiseruten
Turer: Tokyo (med buss)
Mt.Fuji & Hakone (med buss)
Hiroshima & Miyajima (med buss)
Kyoto Full Day (med buss)
Nara PM (vandretur)
Møte med assistent til dag 1 og dag 7
Tog: Tokyo flyplass - Tokyo (dag 1); Hiroshima - Kyoto (dag 6); Tog: Kyoto - Osaka (dag 8); transfer Osaka - Flyplass Kansai (dag 9)

Ikke inkludert:
Reiseforsikring
Flyplass-skatt
Internasjonale flybilletter

Tilleggstjenester:
 Oppgradering til 3 *** hotell 1 / 1-29 / 2 og 1 / 12-31 / 12: 240 EUR pp; 1/3 - 17/7 og 11/8 - 30/11: 300 EUR
Enkeltromstillegg for overnatting på 3 *** hotell 1 / 1-29 / 2 og 1 / 12-31 / 12: 560 EUR; 1/3 - 17/7 og 11/8 - 30/11: 650 EUR
Oppgradering til 4 **** hotell 1 / 1-29 / 2 og 1 / 12-31 / 12: 330 EUR pp; 1/3 - 17/7 og 11/8 - 30/11: 500 EUR
Enkeltromstillegg for overnatting på 4 *** hotell 1 / 1-29 / 2 og 1 / 12-31 / 12: 630 EUR; 1/3 - 17/7 og 11/8 - 30/11: 720 EUR. Ekstratjenestene betales til oss på forhånd i NOK etter dagens kurs.


Bilder


Tradisjonelle og moderne Japan på 9 dager (Vurdert 4.86 / 5 Basert på 49 Anmeldelser.)
Gruppestørrelse
min 1 pax
Reservation System Code
Japan
Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria 5700 NOK, 8 Dager

Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria

På denne turen sykler vi langs de nordlige og sentrale delene av Balkan- fjellene, som er berømt...
Sør-Sudan- landet til storfehyrdene 19750 NOK, 9 Dager

Sør-Sudan- landet til storfehyrdene

Det er ingen tvil at Sør-Sudan er en av de mest utfordrende destinasjonene for den fryktløse...
Til hest gjennom Bulgarias landsbyer 7350 NOK, 8 Dager

Til hest gjennom Bulgarias landsbyer

Mange og varierte er fjellene i Bulgaria, men Teteven Balkan -området kombinerer de beste av dem...
Se alt» Nyheter

13.03.2017 17:02

10 Fakta om Nord-Korea

 1. Nord-Koreas kalender er basert på fødselsdagen til landets «evige president» Kim Il-Sung: 15 April 1912 2. Det er nesten ikke noen fungerende trafikklys. Selv om det er noen stoppelyser, er mange av dem i ustand og har blitt erstattet av politibetjenter som styrer trafikken. 3. Verdens største arena for friidrett og fotball målt etter sittende tilskuertall ligger i...


23.04.2014 14:25

Sofia - byen som ikke likner andre europeiske hovedstad

I en ny artikel i Politiken oppfordres det til å ha helg i storbyen Sofia - Bulgaria's sjarmerende hovedstad. En del av Penguin Travels reiser i Bulgaria starter og slutter i Sofia. Blant annet arrangerer vi vandreferier og sykkelferier omkring Vitosha berget, som ligger ved Sofia. Vandre- og sykkelferier arrangeres for en helg eller lengere. Les artiklen i Politiken her! Se mere om reisene...


02.04.2014 13:10

Destinasjon Bulgaria

Ifølge roughguides.com Bulgaria er nr. 8 på en liste med 10 super spennende destinasjoner i 2014 . Fantastiskе strender, nydelig vær , lave priser, historiske byer og vennlige mennesker - Bulgaria er et spennende reisemål ! Et billigere alternativ til Kroatia med langt fеrre turister . Svartehavskysten tiltrekker de fleste besøkeре , men også ski , vandreturer ogsykling blir mer populære -...


12.03.2014 10:56

Iran

Ifølge The Guardian er Iran nr. 11 på listen over de beste reisemålene i 2014. Det er nu man skal gripe sjansen for å besøke dette hjemmelighetsfulle landet som emmer av mystik og spennende kultur. Iran har riktig meget å by på og derfor tilbyr Penguin tre unikke reiser til dette fasjinerende reisemålet i år 2014: Rundreise Klassisk Persia, 8 dager Gruppe rundreise i Iran, 11 dager Bestigning...