Cruise med sykkel-og vandreferie i Kroatia

Cruise med sykkel-og vandreferie i Kroatia

Cruise kombinert med lett sykling og vandring i deт vakre Kroatia. Kom til Kvarner Bay og de omkringliggende øyene med deres mange stier og veier der vakker natur, gamle tradisjoner og praktfull utsikt gir en unikk opplevelse for alle sanser. Du kommer til å sykle og vandre på tvers øya, mens skipet venter på deg for å samle deg opp og ta deg til neste øy, som du kan utforske til fots eller på sykkel igjen.

Høydepunkter:
♦ Opatija
- en populær sommer-og vintersportssted, omgitt av vakre skoger
♦ Krk Island - den største øya i Adriaterhavet og mest bebodd, som ligger i nærheten av Slovenia
♦ Town Cres - en by med trange gater der biller ikke er tillatt og hvor du kan kjøpe hjemmelaget olivenolje og vin


Reiseplan:

Dag 1. Opatija - Krk øyen
Ankomst til Opatija. Innsjekking på skipet etter kl. 11:00. Kl. 13 seiler vi mot den nærmeste øyen - Krk, som vil ta ca. 2 timer. Overnatting i Krk på skipet.

Dag 2. Krk øyen - Rab øyen
I morgen sykler vi mot Punat og videre til Vrbnik, hvor vi spiser lunsj. Denne museumby er bygget på toppen av en klippe, og er hjem til den gylne Zlahtina vin. Vi seiler videre til Rab øya, kjent som kjærlighetens øy. Vi overnatter i den gamle befestede byen Rab.
Sykkelavstand: ca. 23 km, det høyeste punktet: 190 m

Dag 3. Rab øyen
Vandretur til Kamenjak bakken og fjelltoppen Straza (409 m) for å nyte den fantastiske utsikten mot fastlandet og øyene i Kvarnerbukten. Vi går ned til skipet for å spise lunsj. På ettermiddagen er det mulighet for en tur i Komrcar skogparken. Overnatting i Rab
Vandring: ca. 4 timer høyeste punkt: 409 m

Dag 4. Rab øyen - Pag øyen
Tidlig om morgenen seiler vi mot Barbat, Palit og tilbake til Rab. Vi spiser lunsj på skipet mens vi seiler mot Pag øyen. På ettermiddagen sykler vi fra Tovarnele til Novalja, kjent for den berømte Pag osten. Vi anbefaler et besøk på et tradisjonelt vertshus, hvor man kan smake på lokal vin og ost. Overnatting i Mandre.
Sykkelavstand: ca. 10 +22 km, høyeste punkt: 175 m

Dag 5. Pag øyen - Losinj øyen
Vår tur fortsetter til Mali Losinj med lunsj og bademuligheter underveis. Vandretur fra Mali Losinj til bakken St. Ivan (234 m) og videre til Veli Losinj, hvor vi kan svømme eller ta en kopp kaffe. Etter en pause går vi tilbake til Mali Losinj hvor vi overnatter.
Vandring: ca. 3,5 timer høyeste punkt: 237 m

Dag 6. Losinj øyen - Cres øyen
Om morgenen sykler vi mot den lille fiskerlandsbyen Nerezine og videre til gamlebyen Osor. Om ettermiddagen er det avgang til byen Cres med lunsj og badestopp på veien. Tid på egen hånd om kvelden for å utforske denne sjarmerende byen. Overnatting i Cres.
Sykkelavstand: ca. 24 km, det høyeste punktet: 255 m

Dag 7. Cres øyen - Opatija
I dag sykler vi rundt Cres. Mulighet (valgfritt) for å besøke St. Francis klosteret. Tid på egen hånd i de mange kafeene og butikkene i byen. Lunsj vil bli servert mens vi seiler til fastlandet. Vi gjør et stopp ved Lovran for en tur langs den berømte Franz Joseph promenaden. Siste stopp for dagen er i Opatija, hvor vi overnatter.
Sykkelavstand: ca. 16 km, vandring: ca. 2 timer (7,5 km, høyeste punkt: 25 m)

Dag 8. Avreise
Tidlig frokost og avreise.


Prisen inkluderer:
7 overnattinger i dobbelkahytt på dekk med privat toalett og dusje
halvpensjon (frokost og lunsj de fleste dagene; noen av dagene kan by på frokost og middag - avhengig av dagens aktiviteter)
engelsktalende lokal sykkel og vandringguide

Ikke inkludert:
Flybilletter
turist skatt: 40 EUR per person / per uke (betales på stedet ved ombordstigning på skipet)
entréer til severdighetene og nasjonalparker
transport flyplass - skip - flyplass
drikkepenger
forsikringer
drikker og måltider ikke nevnt ovenfor
personlige utgifter

Tilleggstjenester:
Tillegg enkel kahytt: + 50% av kahytt omkostningerne
sykkelleie - ca 1250 NOK per person /per uke (sykklene er utstyrt med hjelm; flaskeholder og en liten taske)
e-sykler: ca 1850 NOK (begrenset antall)
Det finnes kahytter under dekk til en billigere pris - på forespørsel


Bilder


Cruise med sykkel-og vandreferie i Kroatia (Vurdert 4.86 / 5 Basert på 382 Anmeldelser.)
*For den mest oppdaterte reiseruten og tilleggsinformasjon, vennligst sjekk den engelske versjonen av nettstedet vårt.

No special experience is needed; everyone who is in condition to cope with long Saturday walks in the forest can also cope with these tours. As a rule, the trips are short and at a low altitude. Often, it is your choice to join or skip a day-tour. The routes follow a hilly terrain without steep ascents and descents. Normally we walk 3/5h a day.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Gruppestørrelse
Min. 1
Reservation System Code
CROCYCHIK
De fem Stan-ene – følg i føttene av Djengis Khan 27800 NOK, 21 Dager

De fem Stan-ene – følg i føttene av Djengis Khan

Følg i foten av Genghis Khan når du kaster deg ned i de store ørkenene, bølgende steppe, fruktbare...
Rundreise i Kaukasus - Armenia, Georgia og Aserbajdsjan 14400 NOK, 11 Dager

Rundreise i Kaukasus - Armenia, Georgia og Aserbajdsjan

Kaukasus - regionen der Europa møter Asia er stedet, hvor dramatiske naturlandskaper møter tusenvis...
Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua) 19800 NOK, 13 Dager

Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua)

På dette 2-uker lange eventyret gjennom Mellom-Amerika skal vi oppdage kolonialbyer i Nicaragua og...
Se alt»

Nyheter

05.12.2023 13:11

Almaty avduket: Hvor tradisjon møter moderne vidundere

Plassert midt i den bølgende majesteten til de formidable Tian Shan-fjellene, står Almaty som et vitnesbyrd om den harmoniske sammensmeltningen av tradisjon og modernitet, og presenterer et ekspedisjonsopphold som etser seg uutslettelig inn i den reisendes bevissthet. Markeder som pulserer av vitalitet og parker som utstråler en atmosfære av ro, utfolder Almaty sin mangefasetterte lokke, og...


28.10.2023 10:17

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea, har lenge vakt nysgjerrigheten til reisende over hele verden. Denne byen, tilslørt i hemmelighold, er et reisemål uten like. I denne artikkelen vil vi legge ut på en virtuell reise for å utforske Pyongyangs fengslende lokke. Fra dens imponerende landemerker til dens spennende kultur, vil vi fordype oss i hva som gjør denne byen til et unikt og...


26.10.2023 09:27

Byen Ur: En mesopotamisk perle

Plassert i sivilisasjonens vugge, står byen Ur som et stille vitne til tidens flo og fjære. Denne eldgamle mesopotamiske juvelen ligger i dagens Irak, og lokker eventyrere og historieentusiaster til å legge ut på en reise tilbake i tid. I denne artikkelen vil vi fordype oss i den spennende historien, arkeologiske vidunderne og kulturarven som definerer byen Ur. Urs gåtefulle fortid Ur er kjent...


24.10.2023 09:04

Ming-graver: Utforsking av Beijings skatter

Mens du krysser de livlige gatene i Beijing, ikke glem å ta et skritt tilbake i tid og utforske de mystiske Ming-gravene. Disse kongelige mausoleene ligger i en rolig dal, og er et fortryllende ensemble av historie, kultur og arkitektur. Bli med oss ​​på en reise for å avdekke hemmelighetene og storheten til dette bemerkelsesverdige gravstedet. Et glimt inn i Ming-dynastiet Ming-gravene er en...