Coronavirus (COVID-19) travel update
Vi arbejder fortsat hjemmefra og har begrænset adgang til telefonopkald/online chat.
Kommer du ikke hurtigt igennem, så send os en besked på info@penguin.dk. Vi er klar på mailen og ringer gerne tilbage inden for kort tid.

Kjør selv reise i Costa Rica - fra kyst til kyst

Kjør selv reise i Costa Rica - fra kyst til kyst 13350 NOK, 12 Dager

Christoffer Columbus kom til Costa Rica i 1502. Nå får du mulighet til å oppleve dette tropiske paradiset under mer moderne forhold. I en av bilene våre kjører du rundt i dette sjarmige landet, som har alt, hva hjertet kan lengte etter.


Frodige grønne regnskoger står i kontrast til de aktive vulkanenes røde lava. Lange hvite sandstrender møtes med det asurblåe havet, som strekker seg så langt som øynene rekker, og former en drømmeverden av vidunderlig natur. Landet surrer av dyreliv, og du har mulighet for å se små aper, tukaner, frosker, papegøyer og sommerfugler i regnbuens farger. De sjarmerende byene og store naturopplevelsene kombinert med komforten på våre utvalgte hotell gjør reisen til en helhetsopplevelse!

Vi tilbyder flere varianter av kør-selv ferie i Costa Rica fra 8 til 20 dage. Nedenfor kan du se detaljer om en av dem. Hvis du er interessert i en kortere eller længere ferie er du velkommen til å spørge om et tilbud.

 Høydepunkter:
♦ Tortuguero National Park
♦ Arenal vulkanen
♦ Stillehavskysten

Reiseplan:

Dag 1. San Jose 
Ankomst til San José, hvor du mottakes av en sjåffør, som kjører dere til hotellet.

Dag 2. San Jose - Tortuguero
Transfer til Tortuguero National Park tidlig om morgenen. Tortugueros kyst er først og fremmest kjent som stedet, hvor de enormt store havskildpaddene kommer ut og legger sine egg fra juli til oktober. Det er inkludert en vandretur i parken, hvor man kan oppleve spennende dyrearter og planter. Overnatting i Tortuguero (Måltider: frokost, lunsj, middag)

Dag 3. Tortuguero
En dag mere i den spennende Tortuguero ved den karibiske kysten. Det er inkluderet en båttur langs en av parkens kanaler. Overnatting i Tortuguero. (f)

Dag 4. Tortuguero - Arenal
Transfer til Siquirres. Avhentning av leiebilen (En Daihatsu Terios / BeGo 4x4 eller liknenede). Kjørsel til den mest aktive vulkanen i Costa Rica, Arenal, som daglig har mindre erupsjoner av rød lava. Overnatting i Arenal. (f)

Dag 5. Arenal
Dagen til fri disposisjon i Arenal området. Det finnes mulighet for diverse aktiviteter mot betaling på stedet. (f)

Dag 6. Arenal - Monteverde
Kjørsel til Monteverde National Park og Reservat, som også er kjent for den spennende flora og fauna. Det finnes det bl.a minst 400 fuglearter i Monteverde inkl. den sjeldne fuglen Resplendent Quetzal. Overnatting i Monteverde. (f)

Dag 7. Monteverde 
Dagen til fri disposisjon i Monteverde. Det finnes mulighet for diverse aktiviteter mot betaling på stedet. (f)

Dag 8. Monteverde - Samara
Kjøretur til den sjarmerende fiskebyen Samara ved Stillehavskysten på Nicoya halvøyen. Sandstranden i Samara er stor og bred, og en koralrev inn i oceanen, ved kysten, gjør det ganske sikkert og behagelig å svømme. Det er flere aktiviteter mot betaling. (f)

Dag 9 og 10. Samara 
Frie dager i Samara (f)

Dag 11. Samara - San Jose 
Kjørsel til San José, hvor bilen leveres. Overnatting i San Jose (f)

Dag 12. Avgang
Transfer til lufthavnen for avgang


Prisen inkluderer: ►Hotell (11 nt.) med frokost. Helpensjon på dag 2 (San Jose - Tortuguero) billeie i 8 dager (frit antal km) ►transport ved ankomst og avreise ►detaljerede kort, brosjyrer og vouchers ►24 timers nødhjelp.

Prisen inkluderer ikke: ►Flybillet ►brennstoff for leiebilen ►bil forsikring 18-25 USD om dagen ►GPS (10 USD/dag) ►reiseforsikring ►innganger ►valgfrie utflukter bestilt og betalt på stedet ►drinker og måltider ikke nevnt ►personlige utgifter ►Depositum på 750 USD som fryses fra dit kreditkort, returneres etter avlevering av bilen. Kreditkort er nødvendig for billeien! ►Utreiseavgift på 29 USD betales i lufthavnen ved avreise.

Eventuelle tillegg: ►Enkeltromstillegg: nov.2016 - april 2017: 6380 NOK; maj-okt: 5910 NOK

Bemerk vennligst: Der kan komme et tillæg for rejser mellem 20. dec - 5. jan or i påskeferien (10. - 17. april 2017).

Praktisk informasjon: Ta med regntøj, lett klær, men med lange armer, som kan beskytte mot insekter, myggespray, solcreme,... og en spansk ordbok i lommestørrelse.

Beste periode: november - april


Bilder


Kjør selv reise i Costa Rica - fra kyst til kyst (Vurdert 4.77 / 5 Basert på 281 Anmeldelser.)
Pris
13350 NOK
Varighet
12 Dager
Enkeltromtillegg
5650 NOK
Status
Åpent for boking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Most of you, who are used to walking/cycling during a long weekend, will be in condition to cope with a tour of this level. You should be in a good health condition. We have successive days of longer and more difficult walking and days of lighter walking/cycling. Some parts of the day routes are done at a higher altitude. The paths are in good condition. We walk/cycle for 5/7h a day.

Gruppestørrelse
Min. 2 persons
Reservation System Code
COSTARICA
Rundreise i Sudan 14850 NOK, 10 Dager

Rundreise i Sudan

Opplev det gamle kongedømmet Nubien, den mektige floden Nilen og det mystiske ørkenlandet...
I Hjertet av Amalfikysten 7700 NOK, 8 Dager

I Hjertet av Amalfikysten

Amalfikysten i Italia er helt sikkert en av Europas mest pittoreske og dramatiske...
BALKAN-den store reisen! Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Kroatia, Montenegro, Kosovo, Albania, Makedonia 11250 NOK, 14 Dager

BALKAN-den store reisen! Bulgaria, Serbia, Bosnia-Herzegovina, Kroatia, Montenegro, Kosovo, Albania, Makedonia

DOWNLOAD TRIP DOSSIER Engang for lenge siden kaldte man Balkanhalvøyen for ”Europas urolige...
Se alt» Nyheter

13.03.2017 17:02

10 Fakta om Nord-Korea

 1. Nord-Koreas kalender er basert på fødselsdagen til landets «evige president» Kim Il-Sung: 15 April 1912 2. Det er nesten ikke noen fungerende trafikklys. Selv om det er noen stoppelyser, er mange av dem i ustand og har blitt erstattet av politibetjenter som styrer trafikken. 3. Verdens største arena for friidrett og fotball målt etter sittende tilskuertall ligger i...


23.04.2014 14:25

Sofia - byen som ikke likner andre europeiske hovedstad

I en ny artikel i Politiken oppfordres det til å ha helg i storbyen Sofia - Bulgaria's sjarmerende hovedstad. En del av Penguin Travels reiser i Bulgaria starter og slutter i Sofia. Blant annet arrangerer vi vandreferier og sykkelferier omkring Vitosha berget, som ligger ved Sofia. Vandre- og sykkelferier arrangeres for en helg eller lengere. Les artiklen i Politiken her! Se mere om reisene...


02.04.2014 13:10

Destinasjon Bulgaria

Ifølge roughguides.com Bulgaria er nr. 8 på en liste med 10 super spennende destinasjoner i 2014 . Fantastiskе strender, nydelig vær , lave priser, historiske byer og vennlige mennesker - Bulgaria er et spennende reisemål ! Et billigere alternativ til Kroatia med langt fеrre turister . Svartehavskysten tiltrekker de fleste besøkeре , men også ski , vandreturer ogsykling blir mer populære -...


12.03.2014 10:56

Iran

Ifølge The Guardian er Iran nr. 11 på listen over de beste reisemålene i 2014. Det er nu man skal gripe sjansen for å besøke dette hjemmelighetsfulle landet som emmer av mystik og spennende kultur. Iran har riktig meget å by på og derfor tilbyr Penguin tre unikke reiser til dette fasjinerende reisemålet i år 2014: Rundreise Klassisk Persia, 8 dager Gruppe rundreise i Iran, 11 dager Bestigning...