Venezuela - Angel Falls og Orinoco-deltaet

Venezuela - Angel Falls og Orinoco-deltaet 17450 NOK, 9 Dager

Rangert blant de landene med det rikeste biologiske mangfoldet (for tiden er det nummer 7 i verden med flest antall arter) har Venezuela definitivt noe å tilby til sine besøkende. Opplev mangfoldet av det ikke så kjente Venezuela når vi reiser til noen av de mest avsidesliggende regioner av landet. Vi vitner kulturen av urfolkssamfunnet Waraoene i Orinoco-deltaet og utforsker de naturlige omgivelsene med massevis av mangrove bekker.

♦Canaima Nasjonal Park – den nest største parken i Venezuela og den sjette største i verden
♦ Angel Falls – verdens høyeste uavbrutt foss
♦ Orinoco-deltaet – en av de åtte naturlige regionene i Venezuela som opprettholder regionens urfolk.


Reiseplan:   

Dag 1. Caracas
Ankomst til Caracas flyplass og transfer til hotellet

Dag 2. Canaima Nasjonal Park
Etter frokosten på hotellet begynner vår tur med en imponerende flygning med et småfly til leiren som ligger i nærheten av Laguna de Canaima. Derfra kan man se den vakkre Hacha Falls og sju andre fossefall som faller in i lagunen. Etter en deilig lunsj i landsbyen seiler vi gjennom lagunen og forbi Hacha i en liten båt. Fra denne siden av lagunen kan man gå langs de rose sandbankene og opp gjennom jungelen til det majestetiske Sapo-fallet. Herfra kan du svømme i sjøen før du går opp gjennom jungelen og bak fossefallet for å nyte utsikten gjennom den kraftfulle ’gardin’ av vann. Middag spiser vi på hytta før vi sovner til lyden av sirisser.
Overnatting på Tapuy Lodge eller lignende.

Dag 3. Canaima Nasjonal Park (Angel Falls)
Etter frokosten på hytta er det transfer til den lokale havnen i Ucaima før vi tar en motorisert canoe (curiara) langs Carrao og Churun floden til den fantastiske Angel Falls. Mens vi reiser langs floden har du tid til å nyte den frodige naturen og spise en lett piknikk lunsj underveis. Her må du se deg rundt ekstra nok for å kunne se noen av de typiske fuglene som lever der: for exempel papegøyer og tukaner. Ved enden av Devil’s Canyon skal du se den majestetiske Angel Falls som faller fra toppen av Auyantepui og stuper i Churun floden. Om ettermiddagen skal vi vandre opp gjennom jungelen i ca en time eller mer til Mirador Laime. Hvis vi har tid kan vi vandre videre mot bassenget som ligger ved basen av fallet og ta en forfriskende svømmetur der. Etterpå går vi tilbake til leiret der våra guider skal lage mat til oss.
Overnatting på leir.

Dag 4. Canaima Nasjonal Park – Orinoco-deltaet
Etter frokost og kaffe på leiret seiler vi langs floden igjen for å komme til den første hytta i Canaima der vi skal spise lunsj før vi flyr overe jungelen til Cuidad Blivar. Derfra kjører vi til Orinoco-bryggen I landsbyen Uracoa. Der har vi en to-rimers lang båtreise til vår neste hytta. Underveis besøker vi Warao sammfunnet og langs flodbanken ser vi mange Warao landsbyer med sine unike boliger (palafitos) som er bygget ved flodens kant. Overnatting på Orinoco Queen Lodge i tre hytter med eget baderom.

Dag 5. Orinoco-deltaet
Etter frokosten er det tid å ta en rolig spasertur gjennom regnskogen som omgir Orinoco med vår guide. Her kan du oppleve naturen av den urørte jungelen. Da vi er under trekronene skal vår Warao guide vise oss hvilke planter kan spises og dere skal ha muligheten til å smake dem og hvis deres mage er sterk nok, kan dere prøve de saftige larvene som lever i døde trær og vegetasjon. Da vi kommer frem til leiret skal dere ha muligheten til å slappe av før vi går på tur om ettermiddagen for å observere dyrelivet i jungelen med masser av aper, fugler og elvedelfiner. Middag og overnatting på ett ekte soverom med bekvemme senger og myggnetter.

Dag 6. Orinoco-deltaet – Cuidad Bolivar
Etter frokosten går vi på tur i skogen og etterpå tar vi båt igjen til noen av Warao landsbyene og palafitos som ligger på flodbanken. Tilbake til leiret for å spise lunsj og deretter fortsetter vår tur til Puerto Ordaz. Derfra flyr vi til Caracas og har transfer til hotellet ved ankomst.

Dag 7. La Colonia Tovar
I dag besøker vi landsbyen La Colonia tovar som ligger bland skogen i den østlige delen av Henri Pittier Nasjonal Park. Grunnlagt av tyske nybygger gjenspeiles bygdefolkets Schwarzwald herkomst i deres arkitektur og klær og i dag er lokalbefolkningen en stille bondesamfunn som produserer frukt og grønnsaker.

Dag 8. Avreise

Frokost på hotellet, transfer til flyplassen og avreise.

Prisen inkluderer: ► 7 netter på hotell og hytter med privata fasiliteter og alle måltider utenfor Caracas ► all transport (på land og vann) ► turer enligt program ► engelsktalende lokalguide og Penguin reiseleder (min. 8 personer)

Prisen inkluderer ikke:
► internasjonale flybiletter ► park avgifter – 25-30 USD ► forsikringer ► driks og personlige utgifter ► drinker og måltider som ikke er nevnt i programmet ► visum

Eventuelle tillegg:
► enkeltrom: 1065 NOK
 


Bilder


Venezuela - Angel Falls og Orinoco-deltaet (Vurdert 4.81 / 5 Basert på 357 Anmeldelser.)
Pris
17450 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
1150 NOK
Status
Åpent for boking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

Gruppestørrelse
6-12
Reservation System Code
Venezuela
Rundreise i Bulgaria (garanterte gruppeavgange) 6750 NOK, 8 Dager

Rundreise i Bulgaria (garanterte gruppeavgange)

Bulgaria, som ligger på Balkanhalvøya er fortsatt et av de minst utforskede land i Europa. Med en...
Reise til Iran - Det klassiske Persia 8500 NOK, 10 Dager

Reise til Iran - Det klassiske Persia

En kulturreise som viser deg både det moderne Iran og det gamle Persia. Dette er en rundtur...
Til hest gjennom Bulgarias landsbyer 7300 NOK, 8 Dager

Til hest gjennom Bulgarias landsbyer

Mange og varierte er fjellene i Bulgaria, men Teteven Balkan -området kombinerer de beste av dem...
Se alt» Nyheter

13.03.2017 17:02

10 Fakta om Nord-Korea

 1. Nord-Koreas kalender er basert på fødselsdagen til landets «evige president» Kim Il-Sung: 15 April 1912 2. Det er nesten ikke noen fungerende trafikklys. Selv om det er noen stoppelyser, er mange av dem i ustand og har blitt erstattet av politibetjenter som styrer trafikken. 3. Verdens største arena for friidrett og fotball målt etter sittende tilskuertall ligger i...


23.04.2014 14:25

Sofia - byen som ikke likner andre europeiske hovedstad

I en ny artikel i Politiken oppfordres det til å ha helg i storbyen Sofia - Bulgaria's sjarmerende hovedstad. En del av Penguin Travels reiser i Bulgaria starter og slutter i Sofia. Blant annet arrangerer vi vandreferier og sykkelferier omkring Vitosha berget, som ligger ved Sofia. Vandre- og sykkelferier arrangeres for en helg eller lengere. Les artiklen i Politiken her! Se mere om reisene...


02.04.2014 13:10

Destinasjon Bulgaria

Ifølge roughguides.com Bulgaria er nr. 8 på en liste med 10 super spennende destinasjoner i 2014 . Fantastiskе strender, nydelig vær , lave priser, historiske byer og vennlige mennesker - Bulgaria er et spennende reisemål ! Et billigere alternativ til Kroatia med langt fеrre turister . Svartehavskysten tiltrekker de fleste besøkeре , men også ski , vandreturer ogsykling blir mer populære -...


12.03.2014 10:56

Iran

Ifølge The Guardian er Iran nr. 11 på listen over de beste reisemålene i 2014. Det er nu man skal gripe sjansen for å besøke dette hjemmelighetsfulle landet som emmer av mystik og spennende kultur. Iran har riktig meget å by på og derfor tilbyr Penguin tre unikke reiser til dette fasjinerende reisemålet i år 2014: Rundreise Klassisk Persia, 8 dager Gruppe rundreise i Iran, 11 dager Bestigning...