8 dagers tur til Iran

Oppdag den klassiske Persia og moderne Iran - en reise utover det vanlige med garantert avgang! Persia , som Iran ble kjent før 1935 var en av de største rikene i den antikke verden og landet har lenge hatt en distinkt kulturell identitet innenfor den islamske verden ved å beholde sitt eget språk. Iran ble en unik islamisk republikk i 1979 , da monarkiet ble styrtet og de relisjøse geistlige tok politisk kontroll . Helt siden den islamske revolusjonen, opfattes dette landet med fordommer i den vestlige verden , som ser det som en trussel mot verdensfreden. Men Iran er et land med vennlige mennesker, flere hundre år gamle tradisjoner, historiske sted og vakre byer. Ikke gå glipp av denne sjansen til å sette politikken unna, for å oppleve et interessant land og store byer som Teheran, Shiraz og Isfahan.


Reiseplan:

Dag 1. Teheran
Tidlig ankomst til Teheran (flyturen hjem begynner dagen før) , transport til hotellet og tid for å slappe av. Senere på dagen: bytur med besøk til teppemuseumet, Sa'ad Abad Complex ( Shah Summer Palace) - se to av de 18 historiske palassene, Reza Abbasi -museet, Milat- tårnet. Overnatting i Teheran. 

Dag 2. Teheran - Shiraz
Besøk til Nasjonalmuseet i Iran. Etterpå- besøk til Golestan- palasset. Teheran- utflukten slutter på det nasjonale kronjuvelene museet. Transfer til flyplassen for innenlandsflyreiser til Shiraz. Ankomst til Shiraz og transport til hotellet med et besøk til Sah-e-Cheragh på veien. Overnatting i Shiraz .

Dag 3. Shiraz
Bytur i Shiraz og besøk til Karim Khan- komplekset, Nasir Almolk- moskéen, Vakil- moskeen og basaren , Saray - e - moshir med de interessante etniske suvenirbutikkene. Etter lunsj fortsetter turen til mausoleet til poetene Hafez og Saadi, de vakre hagene Jahan Nama og Eram. Overnatting i Shiraz.

Dag 4. Shiraz - Persepolis - Shiraz
Transport og besøke  Persepolis - Irans mest imponerende arkeologiske område, og i Nagsh - e - Rostam. Tilbake til Shiraz for litt hvile på hotellet. Om kvelden går-tur i det historiske og kulturelle distriktet Sang-e-sia (svart stein). Overnatting i Shiraz.

Dag 5. Shiraz - Pasargadae - Isfahan
Tidlig morgenavgang til Pasargadae - hovedstaden til Achaemenid-keiserdømmet under Cyrus the Great. Fortsett deretter til Isfahan. Byruntur i Isfahan - Jame moskeen, Vank kirken - en av de vakreste armenske kirkene, Monar Jomban ( de skjelvende minaretene), byens historiske broer. Overnatting i Isfahan .

Dag 6. Isfahan
Byturen i Isfahan fortsetter - Naghsh-e-Jahan Square med Imam og Sheikh Lotfolah moskeene, Alighapou palassen og basaren, Chehel Sutoon palasset. Overnatting i Isfahan.

Dag 7. Isfahan - Abyaneh - Kashan
I dag kjører vi til byen Natanz og landsbyen Abyaneh - beskyttet av UNESCO. Dens innbyggere snakker, lever og er kledd i original persisk stil. Avreise til Kashan. Overnatting i Kashan.

Dag 8. Avreise
Vi besøker Tabatabaiha og Borojerdiha- hus. Videre til Qom. Transport til flyplassen i Teheran for avreise eller forlengelse av oppholdet i Teheran.


Prisen inkluderer:
Transport i henhold til programmet med lokal engelsktalende sjåfør (få ord)
flybillet Teheran - Shiraz
7 netter på 2** hoteller inkl. frokost
visa invitasjon

Ikke inkludert:
Fly til / fra Teheran
reiseforsikring
inngangsbilletter
visum
personlige utgifter
tips
drinker og måltider ikke inkludert i prisen

Tilleggstjenester:
ekstra natt i Teheran før eller etter turen: på forespørsel
Standard tur:ca 12 160 NOK/1112 EUR per person i dobbeltrom / enkeltromstillegg: ca 2430 NOK/222 EUR. Prisen inkluderer: 3* og 4* hoteller med frokost og 7 lunsjer; inngangsbilletter ifølge programmet; lokal engelsktalende guide under turen; flybillet Teheran-Shiraz
Luksus tur ( med netter i 4* og 5* hoteller): på forespørsel


Bilder


8 dagers tur til Iran (Vurdert 4.66 / 5 Basert på 420 Anmeldelser.)
*For den mest oppdaterte reiseruten og tilleggsinformasjon, vennligst sjekk den engelske versjonen av nettstedet vårt.

Vi anbefaler Qatar Airways, Aeroflot, Turkish Airlines.
 

Gruppestørrelse
Min. 2 persons
Reservation System Code
IRANSELF
Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua) 19800 NOK, 13 Dager

Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua)

På dette 2-uker lange eventyret gjennom Mellom-Amerika skal vi oppdage kolonialbyer i Nicaragua og...
Rundreise i Senegal og Gambia 15900 NOK, 10 Dager

Rundreise i Senegal og Gambia

Land av ørken, tropiske skoger og fantastiske kyster. På denne unike rundereisen i Vest-Afrika...
Balkan Kaleidoscope - 8 Balkanland på 14 dager 14050 NOK, 14 Dager

Balkan Kaleidoscope - 8 Balkanland på 14 dager

Engang for lenge siden kaldte man Balkanhalvøyen for ”Europas urolige hjørne”, og her...
Se alt»

Nyheter

05.12.2023 13:11

Almaty avduket: Hvor tradisjon møter moderne vidundere

Plassert midt i den bølgende majesteten til de formidable Tian Shan-fjellene, står Almaty som et vitnesbyrd om den harmoniske sammensmeltningen av tradisjon og modernitet, og presenterer et ekspedisjonsopphold som etser seg uutslettelig inn i den reisendes bevissthet. Markeder som pulserer av vitalitet og parker som utstråler en atmosfære av ro, utfolder Almaty sin mangefasetterte lokke, og...


28.10.2023 10:17

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea, har lenge vakt nysgjerrigheten til reisende over hele verden. Denne byen, tilslørt i hemmelighold, er et reisemål uten like. I denne artikkelen vil vi legge ut på en virtuell reise for å utforske Pyongyangs fengslende lokke. Fra dens imponerende landemerker til dens spennende kultur, vil vi fordype oss i hva som gjør denne byen til et unikt og...


26.10.2023 09:27

Byen Ur: En mesopotamisk perle

Plassert i sivilisasjonens vugge, står byen Ur som et stille vitne til tidens flo og fjære. Denne eldgamle mesopotamiske juvelen ligger i dagens Irak, og lokker eventyrere og historieentusiaster til å legge ut på en reise tilbake i tid. I denne artikkelen vil vi fordype oss i den spennende historien, arkeologiske vidunderne og kulturarven som definerer byen Ur. Urs gåtefulle fortid Ur er kjent...


24.10.2023 09:04

Ming-graver: Utforsking av Beijings skatter

Mens du krysser de livlige gatene i Beijing, ikke glem å ta et skritt tilbake i tid og utforske de mystiske Ming-gravene. Disse kongelige mausoleene ligger i en rolig dal, og er et fortryllende ensemble av historie, kultur og arkitektur. Bli med oss ​​på en reise for å avdekke hemmelighetene og storheten til dette bemerkelsesverdige gravstedet. Et glimt inn i Ming-dynastiet Ming-gravene er en...