Rundreise i Bangladesh

 Rundreise i Bangladesh 8700 NOK, 9 Dager

Avslør de skjulte skattene i Bangladesh, et fengslende reisemål som kombinerer fantastiske landskap, rik historie og varm gjestfrihet. Fra de fortryllende Sundarbans til de travle gatene i Dhaka, fordyp deg i et unikt kulturteppe og skap uforglemmelige minner i denne perlen utenfor allfarvei. Oppdag skjønnheten som ligger i Bangladesh og begi deg ut på en transformativ reiseopplevelse ulik alle andre.

Høydepunkter :
♦ Dhaka - den niende største og syvende tettest befolkede byen i verden
♦ Chittagong - nest største by i Bangladesh
♦ Kaptai-sjøen - den største menneskeskapte innsjøen i Bangladesh
♦ Bandarban - et av de tre bakkedistriktene i Bangladesh og en del av Chittagong Hill Tracts


Reiseplan:

Dag 1. Ankomst til Dhaka
Velkommen til hovedstaden i Bangladesh, den største byen og det politiske, økonomiske og kulturelle sentrum i landet. Overnatting hotell i Dhaka.

Dag 2. Dhaka - Chittagong
Å ta toget i Bangladesh er en aktivitet som ingen turist kan gå glipp av. Tidlig om morgenen vil guiden vår eskortere deg for å ta Sonar Bangla Express-toget. Toget starter fra Kamalapur jernbanestasjon i Dhaka tidlig om morgenen og ankommer Chittagong jernbanestasjon 7 timer senere. Etter ankomst Chittagong sjekker vi inn på turhotell for en kort pause. På ettermiddagen besøker vi helligdommen Bayezid Bostami, Fishing Waterfront, Chittagong verdenskrigskirkegård etablert etter andre verdenskrig, og den gamle katolske kirken i Pahartali, som ble bygget av den britiske regjeringen i 1924. Etter besøket, vi skal tilbake til hotellet.

Dag 3. Chittagong - Kumira - Rangamati
I dag vil vi arrangere en båttur for deg for å besøke Chittagong Ship Breaking Yard i Kumira. Det er det største skipsopphuggingsverftet i verden. Deretter tar vi turen til Rangamati med bil og spiser lunsj på en lokal restaurant og sjekker inn på hotellet ved ankomst. På ettermiddagen planlegger vi å gå til det lokale Tribal Market og beundre naturen ved den ikoniske hengende broen.

Dag 4. Sightseeingtur til Kaptai Lake
Etter frokost tar vi en båt for å reise rundt Kaptai Lake, den største kunstige innsjøen i Bangladesh. Den storslåtte naturen vil garantert få deg til å dvele ved! Flytende på innsjøen vil vi se stedene som Bonorupa Floating Market, Rajban Vihar og Chakma King House, og Shuvolong Waterfall.

Dag 5. Rangamati - Bandarban
I dag skal vi kjøre til Bandarban. På veien besøker vi et vakkert gyllent tempel nær byen Balaghata. Som det største buddhistiske Theravada-tempelet i Bangladesh, ligger det på en høyde omtrent 60 meter (200 fot) høy, ved siden av Bandarban-Rangamati Road. På ettermiddagen besøker vi Hatiabandha Tripura Village for å lære mer om livsstilen til Tripura-urbefolkningen. Fortsett til slutt til Nilachal for å sette pris på fjellandskapet og den vakre solnedgangen.

Dag 6. Bandarban - Cox's Bazar
Kjør til Chimbuk og Nilgiri om morgenen, fra toppen av bakken kan du overse hele fjellområdet. Deretter kjører vi til Cox's Bazar. På veien vil vi besøke Farukpara Bawm Village, Ramu Buddhist Temple og Famous Sleeping Buddha. Etter dagens tur slipper vi deg av på hotellet ditt i Cox's Bazar slik at du kan sjekke inn for hvile.

Dag 7. Maheshkhali Island-tur i Cox's Bazar
Etter frokost tar vi båt til Maheshkhali Island. Ved ankomst vil reiselederen vise deg Rakhine Buddhist Temple og legge igjen litt fritid til deg på øya. Gå deretter til en lokal fiskehavn og se hvordan fiskere laster og losser sjømat. Etter besøket tar du båten tilbake til Cox's Bazar.

Dag 8. Himchari og Inani strender. Fly tilbake til Dhaka
Om morgenen kjører vi til Himchari og Inani strand. Vi vil også bruke litt tid på å slappe av før vi returnerer til Cox's Bazar for å ta kveldsflyet vårt til Dhaka.

Dag 9. Avreise


Prisen inkluderer:
overnattingar i 2** og 3 *** hotell i dobbel lugar ombord
overnatting i dobbeltrom med privat bad,båten til Sundarban med felles dusj / WC
helpensjon ( fra middag på dag 1 til frokost dag 12 ) + en flaske vann per dag
transfer fra / til flyplassen
transport i henhold til program og inngangsbilletter
cruise til Sundarban,i Rangamati og Maheskhali
engelsktalende lokal guide

Ikke inkludert:
flyreiser til / fra Dhaka
Forsikring
tips og andre personlige utgifter
drinker som ikke er nevnt i programmet
visum
innenriks flyreiser
valgfrie utflukter og aktiviteter

Tilleggstjenester:
Enkeltromstillegg( ikke mulig på båten )
innenlands flyreiser: spør oss om pris(for å bli bekreftet ved bestilling )
tilleg for 2 reisende sammen: på forespørsel(ikke inkl. enkeltromstillegs).


Bilder


Rundreise i Bangladesh (Vurdert 4.87 / 5 Basert på 382 Anmeldelser.)
*For den mest oppdaterte reiseruten og tilleggsinformasjon, vennligst sjekk den engelske versjonen av nettstedet vårt.
Pris
8700 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2150 NOK
Status
Garantert avgang
Pris
8700 NOK
Varighet
9 Dager
Enkeltromtillegg
2150 NOK
Status
Åpent for boking

Currency fluctuations might cause correction of price at any time.

 Vi anbefaler Turkish Airlines

Gruppestørrelse
4 - 12
Reservation System Code
BDRUND
Vandring i Rila - og Pirinfjellene i Bulgaria 7250 NOK, 8 Dager

Vandring i Rila - og Pirinfjellene i Bulgaria

En unikk fjellvandretur over skyene i Balkan-halvøyas høyeste berg. På denne turen vil vi...
Irak - en reise til sivilisasjonens vugge 22100 NOK, 9 Dager

Irak - en reise til sivilisasjonens vugge

Etter år med politisk uro og militær krise reiser Irak seg sakte fra asken. Landet er nå åpent for...
Til hest gjennom Bulgarias landsbyer 9150 NOK, 8 Dager

Til hest gjennom Bulgarias landsbyer

Mange og varierte er fjellene i Bulgaria, men Teteven Balkan -området kombinerer de beste av dem...
Se alt»

Nyheter

05.12.2023 13:11

Almaty avduket: Hvor tradisjon møter moderne vidundere

Plassert midt i den bølgende majesteten til de formidable Tian Shan-fjellene, står Almaty som et vitnesbyrd om den harmoniske sammensmeltningen av tradisjon og modernitet, og presenterer et ekspedisjonsopphold som etser seg uutslettelig inn i den reisendes bevissthet. Markeder som pulserer av vitalitet og parker som utstråler en atmosfære av ro, utfolder Almaty sin mangefasetterte lokke, og...


28.10.2023 10:17

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea, har lenge vakt nysgjerrigheten til reisende over hele verden. Denne byen, tilslørt i hemmelighold, er et reisemål uten like. I denne artikkelen vil vi legge ut på en virtuell reise for å utforske Pyongyangs fengslende lokke. Fra dens imponerende landemerker til dens spennende kultur, vil vi fordype oss i hva som gjør denne byen til et unikt og...


26.10.2023 09:27

Byen Ur: En mesopotamisk perle

Plassert i sivilisasjonens vugge, står byen Ur som et stille vitne til tidens flo og fjære. Denne eldgamle mesopotamiske juvelen ligger i dagens Irak, og lokker eventyrere og historieentusiaster til å legge ut på en reise tilbake i tid. I denne artikkelen vil vi fordype oss i den spennende historien, arkeologiske vidunderne og kulturarven som definerer byen Ur. Urs gåtefulle fortid Ur er kjent...


24.10.2023 09:04

Ming-graver: Utforsking av Beijings skatter

Mens du krysser de livlige gatene i Beijing, ikke glem å ta et skritt tilbake i tid og utforske de mystiske Ming-gravene. Disse kongelige mausoleene ligger i en rolig dal, og er et fortryllende ensemble av historie, kultur og arkitektur. Bli med oss ​​på en reise for å avdekke hemmelighetene og storheten til dette bemerkelsesverdige gravstedet. Et glimt inn i Ming-dynastiet Ming-gravene er en...