Rejs trygt og sikkert!
Rundreise i Papua Ny Guinea

Besøk den fantastiske Goroka- festivalen - en av de mest kjente og mest spennende stammesamlinger i verden .

Papua Ny Guinea er trolig en av de siste virkelige eventyrdestinasjonene i verden hvor du fortsatt kan oppleve og nyte ekte skjønnhet , eksotisk dyreliv og hundre år gamle kulturtradisjoner . Den nest største øyen i verden er et land av geologiske kontraster , preget av høye fjell , enorme regnskoger og flodsystemer og uberørte korallrev. Et fantastisk mangfold , som bare overgås av stammenes ulike tradisjoner som stadig er en uberørt del av hverdagen , og er like variert og storslått som landskapet som omgir dem . Fra fjellbefolkningens fargerike kroppskunst til de seremonielle og dekorative utskjæringene i Sepik deler folket i Papua Ny-Guinea ut av deres skikker og kulturarv med en genuin åpenhet og gjestfrihet . På denne uforglemmelige reisen får du en unik sjanse til å oppleve en av de beste og største kulturfestivalene i Papua Ny-Guinea - den berømte Goroka showen.

Turens høydepunkter 
♦ Goroka Festivalen - en unik og fasjinerende kulturell begivenhet der mer enn 100 stammer samles til to dager med musikk, dans, forestillinger og ritualer .


Reiseplan:
Dag 1. (15. september ) Port Moresby - Mt . Hagen

Ankomst til Port Moresby (avreise fra hjemlandet kan være to dager før eller tre dager før ) . Innenriks fly til Mt . Hagen. Transport til hotellet) for overnatting. Tur af Mt. Hagen - det lokale markedet, Rondon Ridge med fantastisk utsikt over byen, etterpå kjører vi til Waghi Dalen og besøker til lokale landsbyer, skoler, te- og kaffeplantasjer. På ettermiddagen transfer tilbake til hotel Poroman (eller lign.) for overnatting.

Dag 2. Mt . Hagen - Goroka
Etter frokost drar vi til det østlige høylandet for å delta i Goroka Festivalen. På veien passeres Jiwaka og Simbu provinsene . Ved ankomst til Daulo gjøres fotostopp ved den fantastiske panoramautsikten over Asaro dalen . Vi fortsetter til Goroka og tilbringer dagen på showen. Overnatting på Kanda Rest House ( eller lignende )

Dag 3. Goroka show
Den nå årlige begivenheten i Papua Ny-Guinea , Goroka Festivalen , er ikke bare den mest imponerende stamme og folklore show i landet , men rundt om i verden ! Her samles mer enn 100 forskjellige stammer til dans og sang og her vises de beste forestillingene i landet . Vi vil se noen av de fantastiske tradisjonelle dansene og stamme forestillinger fra over 40 forskjellige stammer. En tidlig vekking fører oss til showet for å se forberedelsene før den formelle delen av showet begynner. Vi ser hvordan deltakerne kler seg i sine tradisjonelle antrekk , kroppsdekorasjoner og praktiserer sin dans . Vi tilbringer halv dag på Goroka Arena. Videre stopper vi ved Komunive landsbyen, hvor vi møter de berømte muddermenn krigerne . Vi vitner tradisjonelle danser. Overnatting i Goroka .

Dag 4. Goroka - Madang
Etter tidlig frokost begynner vi vår rundtur til Madang-provinsen. Stopp ved Ramu Sugar for lunsj og fortsett deretter til Madang Province. Overnatting på Jais Aben Resort (eller lignende) Etter frokost drar vi fra Goroka for vår tur til Madang, som har mange av landets høyeste topper og et bredt etnisk mangfold. Madang har blitt merket som "den vakreste byen i Sør-Stillehavet" på grunn av sine palmestrender, offshoreøyer og flotte parker; alt sammen mot et robust fjellbakgrunn. Vi har en heldagskjøring i dag med flere interessante stopp underveis, inkludert et kunst- og håndverkssenter og Yonki Hydro Dam. Vi vil kose oss med lunsj på en sukkerplantasje. Vi stopper ved Kassam-passet, og stopper ved Kassam-passet for en panoramautsikt over Markaham og Ramu-dalen. Lunsj blir servert underveis. På vei stopper vi ved Balek Wildlife Sanctuary, hjemmet til en interessant svovelbekk som strømmer ut av en kalkformasjon. Bekken er fylt med skilpadder, ål og fisk. Bekken sies å kurere sykdommer av lokalbefolkningen. Parken har også en rekke tropiske trær og planter, varme kilder og svovelhuler. Overnatting i Jais Aben.

Dag 5. Madang
Etter tidlig frokost  besøker vi Balek Wild Life og ser ål og skilpadder ; Kalibobo lys - huset , det lokale museet etc. Etter lunsj fortsetter vi videre til Hobe landsbyen for å se Abelam stamens tradisjonell dans og for å oppleve det daglige livet deres. Om ettermiddagen vender vi tilbake for overnatting på Jais Aben Resortet (eller lignende)

Dag 6. (20. september) Madang - Port Moresby - avgang
Transfer til flyplassen for fly til Port Moresby . Hjemreisen påbegynnes eller vi fortsetter mot nye opplevelser i regionen.

Visum: ► Alle europeerne trenger visum til Papua Ny-Guinea . Visum kan fås på flyplassen med vesteuropeiske pass for ca . 120 PGK (med forbehold om endringer) . Returbillett og tilstrekkelig med penger skal presenteres . Passet må være gyldig i min. 6 måneder etter planlagt avreise. Vi anbefaler at du søker om visum på forhånd , siden prosedyren på flyplassen kan ta mange timer. Alle andre nasjonaliteter må søke om visum på forhånd på nærmeste ambassade av Papua New Guinea og Australia . Papua Ny-Guinea har ambassader i Belgia og England , der folk kan søke per post .

Praktisk informasjon : ► Selv om Papua Ny-Guinea grenser til Indonesia og er nær Australia , New Zealand , Fiji , Singapore , etc. landet er isolert fra omverdenen , og man må som reisende være forberedt på dårlig infrastruktur at uforutsette situasjoner vil oppstå , som de kulturelle forskjellene vil føre til situasjoner underveis som må tackles på den beste mulige måten, og forventes å være forskjellig fra mange andre destinasjoner i verden . Det kulturelle mangfoldet i Papua Ny-Guinea krever at alle passasjerer viser respeskt for lokale skikker og tradisjoner ► kredittkort kan brukes på større hoteller , men det anbefales å ta med kontanter . Vi anbefaler å bytte en liten mengde valuta, gjerne i små sedler , da vekslingskontoret på flyplassen ofte går tom for penger , eller er stengt , og eventuellt visum må betales i kina valuta. I de små landsbyene betales med små sedler ► Ikke ta gaver for lokalbefolkningen , men for eksempel , penner og notatbøker, eller annen rettet til skolegang ► klimaet er varmt og fuktig , og det anbefales å ta med klær i lyse farger og bluser med lange ermer som kan beskytte mot mygg ► på innenlandsreiser må inkluderes maks 16 kg bagasje + 5 kg håndbagasje ► spør alltid om lov før du tar bilder av mennesker - med unntak av planlagte forestillinger eller opptredener. Hvis fotografering koster penger anbefales å betale og å fotografere.


Prisen inkluderer:
5 netter overnatting
helpensjon (fra lunsj på dag 1 til frokost på dag 6)
engelsktalende lokal guide
bakketransport i henhold til programmet
inngangsbillett for forestillingen

Ikke inkludert:
nternasjonale flybilletter til / fra Port Moresby
innenlandsflyvninger Port Moresby-Mt. Hagen
Madang-Port Moresby
avgangsskatter der det kreves
reiseforsikring (sterkt anbefalt)
tips og personlige utgifter
drikkevarer
visumkostnader

Tilleggstjenester:
Ytterligere nødvendige flyreiser som vi oppfordrer deg til å bestille / flybillett i forbindelse med internasjonal ankomst: Dag 1- Internasjonal ankomstflyvning; Dag 1- PX-fly POM / HGU; Dag 5- PX flight MAG / POM; Dag 6- PX Internasjonalt avgangsfly for å bli nominert fra slutten. 2 innenlandsflyvninger (pris bekreftes ved bestilling)
ekstra- natt i Port Moresby før / etter turen: på forespørsel
tillegg for 3 personer som reiser sammen:på forespørsel
tillegg for 2 personer som reiser sammen: på forespørsel


Bilder


Rundreise i Papua Ny Guinea (Vurdert 4.72 / 5 Basert på 322 Anmeldelser.)
Gruppestørrelse
Min. 6 persons
Reservation System Code
PNGGOROKA
Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria 5700 NOK, 8 Dager

Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria

På denne turen sykler vi langs de nordlige og sentrale delene av Balkan- fjellene, som er berømt...
Rundreise i Bulgaria (garanterte gruppeavgange) 6850 NOK, 8 Dager

Rundreise i Bulgaria (garanterte gruppeavgange)

Bulgaria, som ligger på Balkanhalvøya er fortsatt et av de minst utforskede land i Europa. Med en...
Sør-Sudan- landet til storfehyrdene 19750 NOK, 9 Dager

Sør-Sudan- landet til storfehyrdene

Det er ingen tvil at Sør-Sudan er en av de mest utfordrende destinasjonene for den fryktløse...
Se alt» Nyheter

13.03.2017 17:02

10 Fakta om Nord-Korea

 1. Nord-Koreas kalender er basert på fødselsdagen til landets «evige president» Kim Il-Sung: 15 April 1912 2. Det er nesten ikke noen fungerende trafikklys. Selv om det er noen stoppelyser, er mange av dem i ustand og har blitt erstattet av politibetjenter som styrer trafikken. 3. Verdens største arena for friidrett og fotball målt etter sittende tilskuertall ligger i...


23.04.2014 14:25

Sofia - byen som ikke likner andre europeiske hovedstad

I en ny artikel i Politiken oppfordres det til å ha helg i storbyen Sofia - Bulgaria's sjarmerende hovedstad. En del av Penguin Travels reiser i Bulgaria starter og slutter i Sofia. Blant annet arrangerer vi vandreferier og sykkelferier omkring Vitosha berget, som ligger ved Sofia. Vandre- og sykkelferier arrangeres for en helg eller lengere. Les artiklen i Politiken her! Se mere om reisene...


02.04.2014 13:10

Destinasjon Bulgaria

Ifølge roughguides.com Bulgaria er nr. 8 på en liste med 10 super spennende destinasjoner i 2014 . Fantastiskе strender, nydelig vær , lave priser, historiske byer og vennlige mennesker - Bulgaria er et spennende reisemål ! Et billigere alternativ til Kroatia med langt fеrre turister . Svartehavskysten tiltrekker de fleste besøkeре , men også ski , vandreturer ogsykling blir mer populære -...


12.03.2014 10:56

Iran

Ifølge The Guardian er Iran nr. 11 på listen over de beste reisemålene i 2014. Det er nu man skal gripe sjansen for å besøke dette hjemmelighetsfulle landet som emmer av mystik og spennende kultur. Iran har riktig meget å by på og derfor tilbyr Penguin tre unikke reiser til dette fasjinerende reisemålet i år 2014: Rundreise Klassisk Persia, 8 dager Gruppe rundreise i Iran, 11 dager Bestigning...