Ridningeventyr i Kirgisistan

Ridningeventyr i Kirgisistan

Opplev nomadelivet og tilbring 11 dager med ridning i Kirgisistan - et land med uberørt natur, krystallklare fjellinnsjøer og unik kultur der ridning har spilt en sentral rolle i århundrer. Du vil krysse spektakulære fjelloverganger, svømme i noen av de største alpine innsjøene i verden, sove i tradisjonelle yurter og nyte den fremtredende gjestfriheten til lokalbefolkningen.

Høydepunkter:
♦ Issykkul-innsjøen - de største og en av de vakreste alpine innsjøene i Kirgisistan
♦ Den uberørte naturen til Juuku-dalen
Skazka-canyonen - med sine unike bergarter i mange forskjellige former og farger
♦ Song-Kul-innsjøen - en stor alpin innsjø i Tian Shan-fjellkjeden
♦ Den eldgamle tradisjonen med ørnjakt


Reiseplan:   

Dag 1. Ankomst
Ankomst til Bishkek og innsjekking på hotellet.

Dag 2. Bishkek - Issykkul - Karakol by
Om morgenen møter vi guiden vår og drar til Issykkul-innsjøen. På veien stopper vi for å besøke Burana-tårnet, vi tar også korte stopp for kaffe og lunsj på lokale restauranter. Vi kjører ved nordkysten av innsjøen og stopper for en svømmetur i Issykkul-innsjøen. Kvelds ankomst til Karakol, innsjekking på pensjonatet og middag i lokal restaurant.

Dag 3. Suttu Bulak
I dag starter vi dagen med et besøk til den russiske kirken og Dungan-moskeen på vei til Suttu Bulak-dalen. Vi vil ha en ekspedisjon til de røde store kløftene. Besøk til Suttu Bulak- beitemark (Milky Spring Valley) og møte med mange nomader i fjellet. Vi vil klatre opp til 2800m høyde og få fantastisk utsikt over innsjøen og de høye snødekte topper. Vi vil ri rundt de røde steinene til Jety Oguz og andre kløfter og overnatte i tradisjonelle yurter. 4 timers ridning / yurtleir (3-4 senger i en yurt, badstue)

Dag 4. Kychy Kyzyl Suu
Ridekspedisjon til de grønne enger i Kyzyl Suu-dalen. I dag skal vi galoppere på grønne land, krysse alpine skoger og elver og teste lokal mat i yurtene. Når vi krysser passet på 2740 meters høyde, når vi Kychy Kyzyl Suu, spiser middag rundt leirbålet og overnatter på camping. 6-7 timer ridning / leir (2 personer i telt)

Dag 5. Jukuchak
I dag skal vi ri langs dalen og krysse passet Jumatay på 3400 meter høyde. Til lunsj tar vi piknik i naturen og fortsetter deretter til Jukuchak, her vil vi spise middag og nyte de varme kildene, der vannet når 45 ° C. 6-7 timer ridning / leir (2 personer i telt)

Dag 6. Juuku-dalen
For å nå vårt neste stopp - Juuku-dalen, vil vi krysse et lite pass, ri opp til foten av fjellene og møte mange lokale nomader på veien. Vi tar en piknik i naturen, og for kvelden kan du fiske ørret i elva. 6-7 timer ridning / leir (2 personer i telt)

Dag 7. Arabel Surt
I dag skal vi klatre til Juuku -passet på 3700 meter høyde. På veien vil vi se den vakre fjellsjøen Jashul Kol og deretter nå det berømte høylandsplatået Arabel Surt og Kumtor-gullgruven. Vi fortsetter å kjøre til landsbyen Tamga i nærheten av Barskoon-juvet, hvor vi skal overnatte på et pensjonat. 6-7 timer ridning / pensjonat (2-3 senger i et rom, privat dusj).

Dag 8. Ekspedisjon til sørkysten av Son Kul-innsjøen
Vi starter dagen med en kort tur i Skazka-kløftene før vi når de ville strendene ved innsjøen hvor vi kan svømme og hvile. Vi får sjansen til å møte de tradisjonelle ørnjegerne og tåle en demonstrasjon av jakten. Lunsj i lokal familie og videre til Kochkor by, hvor vi besøker et praktisk håndverksenter. Stasjonen fortsetter til Son Kul-sjøen, og krysser Kalmak Ashuu-passet på 3420 meter høyde. og nyter det vakre landskapet med steppefjell og enger med yaks. 270 km / yurt camp (3-4 senger i yurt)

Dag 9. Kyzyl Oy
Om morgenen kan vi ri og gå rundt innsjøen, spise lunsj i yurtene og kjøre til Chaek by via Kara Keche-passet på 3230 meter høyde, og se mange fargerike åser på vei. Ankomst til landsbyen Kyzyl Oy, sjekk- inn på pensjonatet og spise middag med en lokal familie. 220km / pensjonat (3-4 senger i et rom, felles dusj)

Dag 10. Suusamyr - Bishkek
I dag er vi på vei tilbake til Bishkek, til muselen til den lokale helten Kojomkul og passere Too Ashuu-passet ved 3500mil lt. Ankomst til Bishkek og lunsj i lokal restaurant. Bytur, besøk til Osh Bazaar, suvenirbutikker og kveldstur i sentrum. Siste middag med lokallaget. Overnatting på hotell

Dag 11. Avreise
Transfer til flyplassen for avreise.


Prisen inkluderer:
transfer fra / til flyplassen
4X4- bil for bagasjen under kjøringen
guide -tolk
rideguider
overnatting ifølge reiserute
alle måltider ifølge reiserute
inngang til museene
hester
telt og kjøkkenutstyr

Ikke inkludert:
reiseforsikring
internasjonal flybillett og flyplassavgift
alkohol
tilleggstjenester som ikke er nevnt i programmet
soveposer
hester ved Son Kul-innsjøen


Ridningeventyr i Kirgisistan (Vurdert 4.92 / 5 Basert på 106 Anmeldelser.)
*For den mest oppdaterte reiseruten og tilleggsinformasjon, vennligst sjekk den engelske versjonen av nettstedet vårt.
Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua) 19800 NOK, 13 Dager

Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua)

På dette 2-uker lange eventyret gjennom Mellom-Amerika skal vi oppdage kolonialbyer i Nicaragua og...
Rundreise i Senegal og Gambia 15900 NOK, 10 Dager

Rundreise i Senegal og Gambia

Land av ørken, tropiske skoger og fantastiske kyster. På denne unike rundereisen i Vest-Afrika...
Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria 8150 NOK, 8 Dager

Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria

På denne turen sykler vi langs de nordlige og sentrale delene av Balkan- fjellene, som er berømt...
Se alt»

Nyheter

05.12.2023 13:11

Almaty avduket: Hvor tradisjon møter moderne vidundere

Plassert midt i den bølgende majesteten til de formidable Tian Shan-fjellene, står Almaty som et vitnesbyrd om den harmoniske sammensmeltningen av tradisjon og modernitet, og presenterer et ekspedisjonsopphold som etser seg uutslettelig inn i den reisendes bevissthet. Markeder som pulserer av vitalitet og parker som utstråler en atmosfære av ro, utfolder Almaty sin mangefasetterte lokke, og...


28.10.2023 10:17

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea, har lenge vakt nysgjerrigheten til reisende over hele verden. Denne byen, tilslørt i hemmelighold, er et reisemål uten like. I denne artikkelen vil vi legge ut på en virtuell reise for å utforske Pyongyangs fengslende lokke. Fra dens imponerende landemerker til dens spennende kultur, vil vi fordype oss i hva som gjør denne byen til et unikt og...


26.10.2023 09:27

Byen Ur: En mesopotamisk perle

Plassert i sivilisasjonens vugge, står byen Ur som et stille vitne til tidens flo og fjære. Denne eldgamle mesopotamiske juvelen ligger i dagens Irak, og lokker eventyrere og historieentusiaster til å legge ut på en reise tilbake i tid. I denne artikkelen vil vi fordype oss i den spennende historien, arkeologiske vidunderne og kulturarven som definerer byen Ur. Urs gåtefulle fortid Ur er kjent...


24.10.2023 09:04

Ming-graver: Utforsking av Beijings skatter

Mens du krysser de livlige gatene i Beijing, ikke glem å ta et skritt tilbake i tid og utforske de mystiske Ming-gravene. Disse kongelige mausoleene ligger i en rolig dal, og er et fortryllende ensemble av historie, kultur og arkitektur. Bli med oss ​​på en reise for å avdekke hemmelighetene og storheten til dette bemerkelsesverdige gravstedet. Et glimt inn i Ming-dynastiet Ming-gravene er en...