Ridningeventyr i Kirgisistan

Ridningeventyr i Kirgisistan

Opplev nomadelivet og tilbring 11 dager med ridning i Kirgisistan - et land med uberørt natur, krystallklare fjellinnsjøer og unik kultur der ridning har spilt en sentral rolle i århundrer. Du vil krysse spektakulære fjelloverganger, svømme i noen av de største alpine innsjøene i verden, sove i tradisjonelle yurter og nyte den fremtredende gjestfriheten til lokalbefolkningen.

Høydepunkter:
♦ Issykkul-innsjøen - de største og en av de vakreste alpine innsjøene i Kirgisistan
♦ Den uberørte naturen til Juuku-dalen
Skazka-canyonen - med sine unike bergarter i mange forskjellige former og farger
♦ Song-Kul-innsjøen - en stor alpin innsjø i Tian Shan-fjellkjeden
♦ Den eldgamle tradisjonen med ørnjakt


Reiseplan:   

Dag 1. Ankomst
Ankomst til Bishkek og innsjekking på hotellet.

Dag 2. Bishkek - Issykkul - Karakol by
Om morgenen møter vi guiden vår og drar til Issykkul-innsjøen. På veien stopper vi for å besøke Burana-tårnet, vi tar også korte stopp for kaffe og lunsj på lokale restauranter. Vi kjører ved nordkysten av innsjøen og stopper for en svømmetur i Issykkul-innsjøen. Kvelds ankomst til Karakol, innsjekking på pensjonatet og middag i lokal restaurant.

Dag 3. Suttu Bulak
I dag starter vi dagen med et besøk til den russiske kirken og Dungan-moskeen på vei til Suttu Bulak-dalen. Vi vil ha en ekspedisjon til de røde store kløftene. Besøk til Suttu Bulak- beitemark (Milky Spring Valley) og møte med mange nomader i fjellet. Vi vil klatre opp til 2800m høyde og få fantastisk utsikt over innsjøen og de høye snødekte topper. Vi vil ri rundt de røde steinene til Jety Oguz og andre kløfter og overnatte i tradisjonelle yurter. 4 timers ridning / yurtleir (3-4 senger i en yurt, badstue)

Dag 4. Kychy Kyzyl Suu
Ridekspedisjon til de grønne enger i Kyzyl Suu-dalen. I dag skal vi galoppere på grønne land, krysse alpine skoger og elver og teste lokal mat i yurtene. Når vi krysser passet på 2740 meters høyde, når vi Kychy Kyzyl Suu, spiser middag rundt leirbålet og overnatter på camping. 6-7 timer ridning / leir (2 personer i telt)

Dag 5. Jukuchak
I dag skal vi ri langs dalen og krysse passet Jumatay på 3400 meter høyde. Til lunsj tar vi piknik i naturen og fortsetter deretter til Jukuchak, her vil vi spise middag og nyte de varme kildene, der vannet når 45 ° C. 6-7 timer ridning / leir (2 personer i telt)

Dag 6. Juuku-dalen
For å nå vårt neste stopp - Juuku-dalen, vil vi krysse et lite pass, ri opp til foten av fjellene og møte mange lokale nomader på veien. Vi tar en piknik i naturen, og for kvelden kan du fiske ørret i elva. 6-7 timer ridning / leir (2 personer i telt)

Dag 7. Arabel Surt
I dag skal vi klatre til Juuku -passet på 3700 meter høyde. På veien vil vi se den vakre fjellsjøen Jashul Kol og deretter nå det berømte høylandsplatået Arabel Surt og Kumtor-gullgruven. Vi fortsetter å kjøre til landsbyen Tamga i nærheten av Barskoon-juvet, hvor vi skal overnatte på et pensjonat. 6-7 timer ridning / pensjonat (2-3 senger i et rom, privat dusj).

Dag 8. Ekspedisjon til sørkysten av Son Kul-innsjøen
Vi starter dagen med en kort tur i Skazka-kløftene før vi når de ville strendene ved innsjøen hvor vi kan svømme og hvile. Vi får sjansen til å møte de tradisjonelle ørnjegerne og tåle en demonstrasjon av jakten. Lunsj i lokal familie og videre til Kochkor by, hvor vi besøker et praktisk håndverksenter. Stasjonen fortsetter til Son Kul-sjøen, og krysser Kalmak Ashuu-passet på 3420 meter høyde. og nyter det vakre landskapet med steppefjell og enger med yaks. 270 km / yurt camp (3-4 senger i yurt)

Dag 9. Kyzyl Oy
Om morgenen kan vi ri og gå rundt innsjøen, spise lunsj i yurtene og kjøre til Chaek by via Kara Keche-passet på 3230 meter høyde, og se mange fargerike åser på vei. Ankomst til landsbyen Kyzyl Oy, sjekk- inn på pensjonatet og spise middag med en lokal familie. 220km / pensjonat (3-4 senger i et rom, felles dusj)

Dag 10. Suusamyr - Bishkek
I dag er vi på vei tilbake til Bishkek, til muselen til den lokale helten Kojomkul og passere Too Ashuu-passet ved 3500mil lt. Ankomst til Bishkek og lunsj i lokal restaurant. Bytur, besøk til Osh Bazaar, suvenirbutikker og kveldstur i sentrum. Siste middag med lokallaget. Overnatting på hotell

Dag 11. Avreise
Transfer til flyplassen for avreise.


Prisen inkluderer:
transfer fra / til flyplassen
4X4- bil for bagasjen under kjøringen
guide -tolk
rideguider
overnatting ifølge reiserute
alle måltider ifølge reiserute
inngang til museene
hester
telt og kjøkkenutstyr

Ikke inkludert:
reiseforsikring
internasjonal flybillett og flyplassavgift
alkohol
tilleggstjenester som ikke er nevnt i programmet
soveposer
hester ved Son Kul-innsjøen


Ridningeventyr i Kirgisistan (Vurdert 4.92 / 5 Basert på 72 Anmeldelser.)
Rideferie i Rodopifjellene, Bulgaria 9700 NOK, 8 Dager

Rideferie i Rodopifjellene, Bulgaria

Er du til heste og vakre fjell, så er denne rideferien noe for deg. Seks dager til hest i...
Reise til Iran - Det klassiske Persia 10900 NOK, 10 Dager

Reise til Iran - Det klassiske Persia

En kulturreise som viser deg både det moderne Iran og det gamle Persia. Dette er en rundtur...
Rundreise i Bulgaria (garanterte gruppeavgange) 7150 NOK, 8 Dager

Rundreise i Bulgaria (garanterte gruppeavgange)

Bulgaria, som ligger på Balkanhalvøya er fortsatt et av de minst utforskede land i Europa. Med en...
Se alt»

Nyheter

13.03.2017 17:02

10 Fakta om Nord-Korea

 1. Nord-Koreas kalender er basert på fødselsdagen til landets «evige president» Kim Il-Sung: 15 April 1912 2. Det er nesten ikke noen fungerende trafikklys. Selv om det er noen stoppelyser, er mange av dem i ustand og har blitt erstattet av politibetjenter som styrer trafikken. 3. Verdens største arena for friidrett og fotball målt etter sittende tilskuertall ligger i...


23.04.2014 14:25

Sofia - byen som ikke likner andre europeiske hovedstad

I en ny artikel i Politiken oppfordres det til å ha helg i storbyen Sofia - Bulgaria's sjarmerende hovedstad. En del av Penguin Travels reiser i Bulgaria starter og slutter i Sofia. Blant annet arrangerer vi vandreferier og sykkelferier omkring Vitosha berget, som ligger ved Sofia. Vandre- og sykkelferier arrangeres for en helg eller lengere. Les artiklen i Politiken her! Se mere om reisene...


02.04.2014 13:10

Destinasjon Bulgaria

Ifølge roughguides.com Bulgaria er nr. 8 på en liste med 10 super spennende destinasjoner i 2014 . Fantastiskе strender, nydelig vær , lave priser, historiske byer og vennlige mennesker - Bulgaria er et spennende reisemål ! Et billigere alternativ til Kroatia med langt fеrre turister . Svartehavskysten tiltrekker de fleste besøkeре , men også ski , vandreturer ogsykling blir mer populære -...


12.03.2014 10:56

Iran

Ifølge The Guardian er Iran nr. 11 på listen over de beste reisemålene i 2014. Det er nu man skal gripe sjansen for å besøke dette hjemmelighetsfulle landet som emmer av mystik og spennende kultur. Iran har riktig meget å by på og derfor tilbyr Penguin tre unikke reiser til dette fasjinerende reisemålet i år 2014: Rundreise Klassisk Persia, 8 dager Gruppe rundreise i Iran, 11 dager Bestigning...