Familieeventyr i Pirin-fjellene, Bulgaria

Familieeventyr i Pirin-fjellene, Bulgaria

Hele familien på et eventyr med nye utfordringer hver dag. I løpet av uken bor vi på et 4 * hotell og egner oss til morsomme aktiviteter inkludert en halv dag blant de dansende bjørnene og et besøk til Bulgarias største klostre, Rilaklosteret med fine ikonmalerier fra 1000-tallet. Vi vandrer i Pirin nasjonalparken og rir rolige hester. Det er rett og slett noe for enhver smak og alder.

Høydepunkter:
♦ Rilaklosteret (1147 m oh) - Bulgarias hovedattraksjoner fra 1000 -tallet med bl.a 1200 fresker .
♦ Pirinfjellene - vakker fjellkjede på Balkanhalvøyens tredje høyeste fjelltopp , Mt Vihren ( 2 914m oh)
Parken for dansende bjørn - ligger i Belitsa parken og er den største av den typen i Europa.


Reiseplan:

Dag 1. Ankomst
Ankomst( på egen hånd , eller for egen regning) til Sofia og transfer til Balkan Jewel Resort like utenfor byen Razlog. På veien dit avhengig av ankomsttider kan vi besøke Rilaklosteret eller vi vil gjøre det på den siste dagen på vei tilbake til Sofia flyplassen. Overnatting i Balkan Jewel Resort hvor vi bor 5 netter.

Dag 2. Parken for dansende bjørner
Kort transfer tar oss til Belitsa og videre til parken der vi tilbringer en halv dag. Før i tiden brukte såkalte " Mechkari " spille annerledes ståkinstrument å få bjørnene til å danse , men siden 1998 , er denne dyremishandlingen forbudt og nå bor 20 st bjørn i naturen i parken i sitt naturlige miljø.

Dag 3. Vandring i Pirinfjellene
Etter frokost kjøres vi til Gotse Deltchevhytten der vi tar stolheisen opp til Bezboghytten (2 236 moh) , vakkert beliggende ved foten av Bezbogtoppen. Pirin nasjonalparken er beskyttet av UNESCO. Vi vandrer til Popovosjøen. Ruten kan tilpasses etter deltakenes tilstand og ønskemål. Tilbake til hotellet .

Dag 4. Hesteridning
Transfer til Perivola Riding Centre, hvor vi blir kjent med våre venner med fire bein og gjør en tretimers utflukt til hesterygg. Turen kan selvfølgelig tilpasses alt etter ridvanene og ønskemålene. Tilbake til hotellet.

Dag 5. Slappedag
Dagen er til egen disposisjon. Det finnes muligheter (valgfritt ) for å sykle i området eller vandring i Pirin nasjonalpark. Banya landsby berømt for sine mineralvannkilder ligger i nærheten av Razlog.

Dag 6. Avreise
Transfer til Sofia flyplassen for avreise ( på egen hånd , og regning) eller videre i henhold til eget programm.


Bilder


Familieeventyr i Pirin-fjellene, Bulgaria (Vurdert 4.66 / 5 Basert på 396 Anmeldelser.)
*For den mest oppdaterte reiseruten og tilleggsinformasjon, vennligst sjekk den engelske versjonen av nettstedet vårt.
Gruppestørrelse
3-6
Reservation System Code
BGFAMADVPIRIN
Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria 9200 NOK, 8 Dager

Sykkelferie i Balkanfjellene i Bulgaria

På denne turen sykler vi langs de nordlige og sentrale delene av Balkan- fjellene, som er berømt...
Vandring i Rila - og Pirinfjellene i Bulgaria 7650 NOK, 8 Dager

Vandring i Rila - og Pirinfjellene i Bulgaria

En unikk fjellvandretur over skyene i Balkan-halvøyas høyeste berg. På denne turen vil vi...
Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua) 19800 NOK, 13 Dager

Mellom-Amerikas sjarme (Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua)

På dette 2-uker lange eventyret gjennom Mellom-Amerika skal vi oppdage kolonialbyer i Nicaragua og...
Se alt»

Nyheter

05.12.2023 13:11

Almaty avduket: Hvor tradisjon møter moderne vidundere

Plassert midt i den bølgende majesteten til de formidable Tian Shan-fjellene, står Almaty som et vitnesbyrd om den harmoniske sammensmeltningen av tradisjon og modernitet, og presenterer et ekspedisjonsopphold som etser seg uutslettelig inn i den reisendes bevissthet. Markeder som pulserer av vitalitet og parker som utstråler en atmosfære av ro, utfolder Almaty sin mangefasetterte lokke, og...


28.10.2023 10:17

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea

Pyongyang, den gåtefulle hovedstaden i Nord-Korea, har lenge vakt nysgjerrigheten til reisende over hele verden. Denne byen, tilslørt i hemmelighold, er et reisemål uten like. I denne artikkelen vil vi legge ut på en virtuell reise for å utforske Pyongyangs fengslende lokke. Fra dens imponerende landemerker til dens spennende kultur, vil vi fordype oss i hva som gjør denne byen til et unikt og...


26.10.2023 09:27

Byen Ur: En mesopotamisk perle

Plassert i sivilisasjonens vugge, står byen Ur som et stille vitne til tidens flo og fjære. Denne eldgamle mesopotamiske juvelen ligger i dagens Irak, og lokker eventyrere og historieentusiaster til å legge ut på en reise tilbake i tid. I denne artikkelen vil vi fordype oss i den spennende historien, arkeologiske vidunderne og kulturarven som definerer byen Ur. Urs gåtefulle fortid Ur er kjent...


24.10.2023 09:04

Ming-graver: Utforsking av Beijings skatter

Mens du krysser de livlige gatene i Beijing, ikke glem å ta et skritt tilbake i tid og utforske de mystiske Ming-gravene. Disse kongelige mausoleene ligger i en rolig dal, og er et fortryllende ensemble av historie, kultur og arkitektur. Bli med oss ​​på en reise for å avdekke hemmelighetene og storheten til dette bemerkelsesverdige gravstedet. Et glimt inn i Ming-dynastiet Ming-gravene er en...